Home Kijk & Lees Frederik de Groot: ‘Het lijkt wel of Gods geest aanwezig is’

Frederik de Groot: ‘Het lijkt wel of Gods geest aanwezig is’

Zondag 28 november ging de campagne 'Geef de liefde door' van start met een nieuwe kerstspot. Hierin zien we de acteurs Frederik de Groot en Anne Appelo. Beiden waren te gast bij Hour of Power.

In de jaren 70 en 80 leert Nederland Frederik de Groot kennen als acteur. Hij speelt in de bekende tv-series als ‘De Fabriek’, ‘Medisch Centrum West’ en ‘Bureau Kruislaan’. Ook wordt hij gevraagd voor de hoofdrol van de populaire bioscoopfilm ‘Pastorale 43’. Wat echter bijna niemand weet, is dat er achter het gezicht van de bekende acteur een diepongelukkig jongetje schuilt die ooit ‘nee’ tegen het leven zei. Bij een begrafenis heeft hij een bijzondere ontmoeting die tot een verandering in zijn leven leidt. Bij Hour of Power vertelt hij daarover en Frederik begint het gesprek in de rol van Scrooge (Charles Dickens).

(Foto: Marcel Rob)

Geef de liefde door!

Heb jij de nieuwe kerstspot al gezien? Zondag 28 november zijn we weer van start gegaan met onze campagne ‘Geef de liefde door’. In de spot zie je student Mirthe (alias Anne Appelo) en de oudere meneer Koops (alias Frederik de Groot). In eerste instantie ergeren ze zich aan elkaar maar kiezen er uiteindelijk voor om toch de toenadering te zoeken. Ook Hour of Power zoekt de verbinding door Gods liefde door te geven. Bekijk de spot hieronder en geef de liefde door!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan