Terug

Het gebedsteam

De vrijwilligers in het gebedsteam van Hour of Power willen graag voor je bidden. Ze brengen jouw zorg of verlangen bij God.

Waar mogen we voor bidden?

Laat het ons weten met onderstaand formulier.

Samen bidden

De kracht van gebed

Gebed heeft oneindig veel kracht! Zo staat er in de Bijbel: ‘Stel dat twee van jullie samen bidden om iets hier op aarde. Dan zal mijn hemelse Vader zorgen dat het gebeurt, wat het ook is. Want waar twee of meer gelovigen bij elkaar zijn, daar ben ik ook.’ (Mattheüs 18 vers 19, Bijbel in Gewone taal). We hopen dat je je door ons gebed ondersteund en gehoord voelt.

Samen bidden - gebed - Vrijwilliger worden

Het gebedsteam

Voor jou in gebed

Ons gebedsteam bestaat uit enthousiaste vrijwilligers, verspreid door heel Nederland. Zij zien het als een voorrecht om voor en met jou te bidden tot God. Met het gebedsformulier kan je ons laten weten wat jouw zorg, nood of verlangen is. Voor jezelf of iemand anders. Het team zal je gebedsverzoek veertien dagen lang meenemen in gebed.

Dien gebedspunt in
Hooplijn - gebed - beeld

Alle uitzendingen

Televisie

Iedere zondag wordt een nieuwe televisiekerkdienst van Hour of Power opgenomen in Shepherd’s Grove. Bekijk via onderstaande link de uitzendingen van de afgelopen maanden. Via de uitzendingen brengen we de boodschap van Jezus op een laagdrempelige en eigentijdse manier. Met veel aandacht voor muziek en een overdenking die raakt. In de Nederlandse uitzending interviewt presentator Jan van den Bosch elke week een Nederlandse gast over zijn of haar geloof.

Naar de uitzendingen
Over Hour of Power - Bobby

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan