Home Kijk & Lees Anne Appelo: ‘Ik hoop te kunnen doen wat God voor mij in gedachten heeft’

Anne Appelo: ‘Ik hoop te kunnen doen wat God voor mij in gedachten heeft’

Zondag 28 november ging de campagne 'Geef de liefde door' van start met een nieuwe kerstspot. Hierin zien we de acteurs Frederik de Groot en Anne Appelo. Beiden waren te gast bij Hour of Power.

Ze is de ster van ‘Kinderen voor Kinderen’, speelde mee in de musicals ‘Hair’, ‘The Lion King’ en ‘The Bodyguard’ en is nu te zien als presentatrice op Zapp. De Nederlands-Congolese zangeres, musicalster en presentatrice Anne Appelo is zeer getalenteerd en diepgelovig en vertelde haar levensverhaal bij Hour of Power. Bekijk hieronder dit inspirerende gesprek.

(Foto: EO)

Geef de liefde door!

Heb jij de nieuwe kerstspot al gezien? Zondag 28 november zijn we weer van start gegaan met onze campagne ‘Geef de liefde door’. In de spot zie je student Mirthe (alias Anne Appelo) en de oudere meneer Koops (alias Frederik de Groot). In eerste instantie ergeren ze zich aan elkaar maar kiezen er uiteindelijk voor om toch de toenadering te zoeken. Ook Hour of Power zoekt de verbinding door Gods liefde door te geven. Bekijk de spot hieronder en geef de liefde door!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan