Home Kijk & Lees Elvira: het gezicht van Hour of Power-campagne

Elvira: het gezicht van Hour of Power-campagne

Zondag 28 november ging de campagne 'Geef de liefde door' van start met onder andere een nieuwe kerstspot. Elvira Oudemast-Nanariain is dit jaar het gezicht van de Hour of Power-campagne.

Ze is half Nederlands, half Moluks. Haar opa vocht als KNIL-soldaat voor Nederland tegen zijn eigen vaderland en werd vervolgens afgewezen zoals veel Molukkers die in Nederland arriveerden. De pijn en het ontworteld zijn is tot diep in de derde generatie voelbaar. Ook bij Elvira. Ze had een enorm laag zelfbeeld en ging op zoek naar erkenning en bevestiging. Ze voelde zich niet geliefd. Twee jaar geleden vertelde Elvira in de uitzending hoe ze Gods liefde vond en deze wil doorgeven. Daarom werkt ze van harte mee aan de Hour of Power-campagne.

(Foto: Marleen Sahetapy)

Geef de liefde door!

Afgelopen zondag zijn we weer van start gegaan met onze campagne ‘Geef de liefde door’. Hour of Power zoekt de verbinding door Gods liefde door te geven. Heb je er weleens over nagedacht om mee te helpen? Door donateur te worden, kunnen we de liefde blijven doorgeven. Doe je mee? Dit kan al vanaf 5 euro per maand.

Geef de liefde door en word donateur. Klik hier.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan