Home Kijk & Lees Linda: ‘God is altijd aan mijn zijde gebleven’

Linda: ‘God is altijd aan mijn zijde gebleven’

Gideon en Linda zijn een jong en gelovig stel en hebben ieder hun eigen zoektocht gehad naar God. Datgene wat ze gevonden hebben, willen ze graag met de wereld delen!

Gideon bevond zich op een dieptepunt in zijn leven. Hij stond namelijk op het punt om God vaarwel te zeggen maar God liet hem niet los. Er kwam een verandering. Gideon deelde op Facebook hoe dit tot stand kwam. Gideon: ‘Ik wilde het graag met iedereen delen omdat het een hele belangrijke keuze is geweest in mijn leven. Na een christelijke opvoeding wilde ik God eigenlijk vaarwel zeggen, maar ik werd steeds naar Hem toegetrokken. Op vakantie ontmoette ik Linda en zij sprak zo overtuigend en enthousiast over haar geloof, dat ik dacht: dat wil ik ook!’

Linda: ‘Wij hadden een heel gemakkelijk gesprek. Ik was altijd open over mijn geloof en vertelde gewoon hoe ik in het leven sta. Ik was 9 jaar toen ik mijn leven aan Jezus heb gegeven en 15 toen ik mij heb laten dopen. Het geloof heeft altijd een grote rol gespeeld. God is altijd aan mijn zijde gebleven.’ In de toekomst willen Linda en Gideon graag samen meer betekenen voor de jongeren in hun omgeving.

Soapserie op internet

Linda en Wouter spelen beiden in een soapserie op internet, geïnitieerd door Stichting Schitterend, en stellen daarmee belangrijke thema’s aan de kaak, zoals bijvoorbeeld eenzaamheid. Daarmee willen ze jongeren laten weten dat ze geliefd zijn door God.

Linda: ‘Film is het meest krachtige communicatiemiddel dat er is. Als je niet persoonlijk contact met iemand kan maken, is film de meest geschikte manier om contact met iemand te krijgen.’ Wouter: ‘We willen weten aan de mensen dat ze geliefd zijn, maar vooral ook dat ze talent hebben en dat God ze wil gebruiken in Zijn Koninkrijk!’

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan