Home The Glory of Christmas

The Glory of Christmas

Bestel tickets

Samen zingen, samen genieten, samen het ware kerstverhaal beleven. Beleef het met ons mee op zaterdag 16 december om 15:00 of om 20:00.

Informatie

Datum / Tijd

16-12-2023 15:00
16-12-2023 20:00

Locatie

Grote Kerk, Den Haag
Bekijk de locatie op Google Maps

Kerstconcert

The Glory of Christmas

The Glory of Christmas is een unieke muzikale beleving met artiesten als Elvis E, Arnold Geis (USA) en Berget Lewis (bekend van ‘Ladies of Soul’). In de mooie setting van de Grote kerk in Den Haag brengen zij het kerstverhaal tot leven. Je kunt luisteren naar én meezingen met kerstliederen uitgevoerd door het blackgospelkoor o.l.v. Elvis E (bekend van Hour of Power LIVE 2022). Vanuit Shepherd’s Grove worden we geïnspireerd door Bobby Schuller via een speciale videoboodschap en de gastheer van de avond is presentator Jan van den Bosch.

Info & tickets

Matinee: Zaal open om 14:00, aanvang om 15:00
Avondvoorstelling: Zaal open om 19:00, aanvang om 20:00

 

Adres:
Grote Kerk Den Haag
Rond de Grote Kerk 12
2513 AM Den Haag

 

Parkeren:
Q-Park Torengarage, Q-Park City Parking of Q-Park Grote Markt (3-4 minuten loopafstand).

Bestel tickets

Elvis E

Elvis E is in de gospelwereld een bekende naam en een muzikale duizendpoot: hij is zanger, dirigent en producer. Deze goedlachse artiest staat bekend om zijn heerlijke gospelsongs, geweldige backings en indrukwekkende optredens. Hiermee weet hij mensenharten te raken en verbinden.

Berget Lewis

Berget Lewis groeide op in een muzikaal gezin en met name gospelmuziek werd 24/7 gedraaid in huize Lewis. Ze begon haar carrière als achtergrondzangeres bij Trijntje Oosterhuis en vandaag de dag schittert ze onder andere in de succesvolle formatie ‘Ladies of Soul’. In alles wat ze doet, draagt ze het geloof met zich mee.

Arnold Geis (USA)

We kennen Arnold Geis als zanger en soloartiest bij het Hour of Power-koor. Hij is een excentrieke verschijning en de warme stem van deze tenor zal zeker betoverend zijn. Deze veelzijdige zanger vertolkte een aantal rollen en zong de sterren van de hemel in diverse operavoorstellingen in Amerika.

Jan van den Bosch

Als presentator en bekend gezicht van Hour of Power Nederland zal Jan van den Bosch ons meenemen in een kerstbeleving. Zijn jarenlange betrokkenheid bij Hour of Power zal zorgen voor bijzondere momenten op het podium.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan