Programmaoverzicht

Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7.
Ook zijn wij te zien op Videoland en te beluisteren op Wild FM Hitradio.

Zondag

10 december

In de tweede week van december behandelt Bobby Schuller het thema: ‘Vol Verwachting.’ Hij vertelt hoe Maria vol vertrouwen luisterde naar de boodschap van de engel. Jan van den Bosch gaat in gesprek met Jonathan en Jeanine Pellegrom die een grote passie hebben voor jongeren. Ook is er veel kerstmuziek in de uitzending en de tweede adventskaars wordt aangestoken: de kaars van vrede.

Jonathan en Jeanine Pellegrom

Jonathan en Jeanine zijn werkzaam bij Youth for Christ Rotterdam, zijn beiden sprekers en werken al ruim 13 jaar met jongeren. Ze vertellen over hun passie en dromen.

Chad en Hillary Blake

De familie Blake steekt de tweede adventskaars aan, de kaars van vrede. Vorige week werd de kaars van hoop aangestoken.

Bobby Schuller

Het verhaal van Maria staat centraal tijdens de preek: hoe ze vol verwachting maar ook vertrouwen en geloof was toen ze een toch wel uitzonderlijke boodschap te horen kreeg.

Zondag

17 december

In de derde week van december behandelt Bobby Schuller het thema: ‘Omring je met goede mensen.’ Hij legt uit wat ‘goede mensen’ zijn. Jan van den Bosch gaat in gesprek met acteur Bas Ragas en dominee Ad van Nieuwpoort. Zij ontwikkelden een bijzondere vriendschap en gingen een gezamenlijke zoektocht aan door de Bijbel. Ook is er veel kerstmuziek in de uitzending en de derde adventskaars wordt aangestoken: de kaars van vreugde.

Bas Ragas en Ad van Nieuwpoort

Bas Ragas ging samen met Ad van Nieuwpoort op zoek naar de betekenis van ’s werelds meest gelezen boek: de Bijbel. Ze vertellen over hun ontdekkingen.

Bobby Schuller

Bobby Schuller vervolgt de prekenserie rondom Kerst met als thema ‘Omring je met goede mensen’. Welke mensen omringen jou en wat zijn ‘goede mensen’?

Noelle Lidyoff

Met haar unieke stemgeluid weet de 17-jarige zangeres menig hart te raken. Ze zingt het bekende kerstlied ‘Silent Night’.

Alle uitzendingen

Televisie

Iedere zondag wordt een nieuwe televisiekerkdienst van Hour of Power opgenomen in Shepherd’s Grove. Bekijk via onderstaande link de uitzendingen van de afgelopen maanden. Via de uitzendingen brengen we de boodschap van Jezus op een laagdrempelige en eigentijdse manier. Met veel aandacht voor muziek en een overdenking die raakt. In de Nederlandse uitzending interviewt presentator Jan van den Bosch elke week een Nederlandse gast over zijn of haar geloof.

Naar de uitzendingen
Over Hour of Power - Bobby

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan