Programmaoverzicht

Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7.
Ook zijn wij te zien op Videoland en te beluisteren op Wild FM Hitradio.

Zondag

3 maart

Er staat altijd wel een berg tussen jou en je droom waardoor je deze niet verwezenlijkt. Bobby Schuller vertelt hoe je deze berg kunt verwijderen en wat daarvoor nodig is. Voices of Hope, het kinderkoor van Hour of Power, zingt een aantal prachtige nummers in de dienst. En Jan van den Bosch gaat in gesprek met twee hele bijzondere mensen: Sven en Judith Likkel. Ze vertellen over hun avontuur met God.

Bobby Schuller

Vaak handelen we vanuit emotie. Op zich is er niets mis met emoties en moeten we deze ook benoemen, maar emoties moeten niet onze daden bepalen. Dus hoe ga je het beste om met emoties?

Voices of Hope

Het kinderkoor Voices of Hope vertolkt een aantal liederen onder leiding van Sarah Grandpre.

Sven en Judith Likkel

Door een duik in ondiep water, raakte Sven verlamd en zit nu voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Echter, hij blijft positief wat hem zelf ook verbaast en zijn vriendin Judith wijkt niet van zijn zijde.

Zondag

10 maart

Als je wilt groeien in geloof, kun je dat niet alleen. Bobby Schuller benadrukt in de preek dat we elkaar nodig hebben. Jennifer Rockett zingt het bekende aanbiddingslied ‘I raise a hallelujah’ en Jan van den Bosch gaat in gesprek met Jesse van Melle. Jesse vertelt over hoe hij echte vrede vond in zijn leven.

Jennifer Rockett

Jennifer zingt het bekende lied 'I raise a hallelujah'

Bobby Schuller

Bobby Schuller legt uit wat er nog meer voor nodig is om geestelijk te groeien.

Jesse van Melle

Jesse van Melle vertelt hoe hij op zoek was naar vrede en hoe hij een persoon van vrede werd. Hij schreef er een boek over.

Zondag

17 maart

‘Waar je mee omgaat, word je mee besmet’, is het gezegde. Dus wie is jouw voorbeeld in het leven? Bobby Schuller legt uit waarom deze vraag cruciaal is.  Jan van den Bosch gaat in gesprek met Paul en Sophie van Dormael. Zij verloren kort na elkaar twee kinderen. Ze vertellen waar ze hun troost vonden. Sarah Grandpre en Connor Smith zorgen voor de muzikale omlijsting van de dienst.

Paul en Sophie van Dormael

Het is onnatuurlijk om als ouder je kind te overleven. Toch overkwam het Sophie en Paul van Dormael. Ze verloren zelfs twee kinderen.

Bobby Schuller

Geestelijke groei vraagt van je dat je het voorbeeld van Jezus volgt waardoor je steeds meer op Hem gaat lijken.

Duet Sarah Grandpre en Connor Smith

Sarah en Connor zingen het duet 'Me on your mind'.

Alle uitzendingen

Televisie

Iedere zondag wordt een nieuwe televisiekerkdienst van Hour of Power opgenomen in Shepherd’s Grove. Bekijk via onderstaande link de uitzendingen van de afgelopen maanden. Via de uitzendingen brengen we de boodschap van Jezus op een laagdrempelige en eigentijdse manier. Met veel aandacht voor muziek en een overdenking die raakt. In de Nederlandse uitzending interviewt presentator Jan van den Bosch elke week een Nederlandse gast over zijn of haar geloof.

Naar de uitzendingen
Over Hour of Power - Bobby

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan