Programmaoverzicht

Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7.
Ook zijn wij te zien op Videoland en te beluisteren op Wild FM Hitradio.

Zondag

26 mei

Deze zondag diept Bobby Schuller het thema ‘Discipelschap’ verder uit. Wat houdt het in om een discipel, volgeling, leerling van Jezus te zijn. Ook gaat hij in gesprek met zangeres Victory over haar geloofsjourney. Ze zingt aansluitend het krachtige lied ‘Rejoice’. Jan van den Bosch ontvangt God-fluencer Tessa van Olst aan tafel. Tessa vertelt hoe ze door een depressie ging en nu anderen wil aanmoedigen niet op te geven. Dus mis deze uitzending niet.

Zangeres Victory

Victory zingt op krachtige wijze het lied 'Rejoice' waarbij ze delen uit Psalm 27 citeert. Ze wordt hierbij begeleid door het orkest.

Bobby Schuller

Bobby vertelt wat het in de tijd van Jezus betekende om discipel te zijn en welke Joodse gebruiken daarmee gepaard gingen. Ook vertelt hij wat het anno 2024 betekent om een discipel te zijn.

Tessa van Olst

Tessa was ruim elf jaar depressief en zocht naar een uitweg. Ze vertelt haar indringende verhaal.

Zondag

2 juni

De prekenserie ‘Levenswijsheden’ gaat door tot aan de zomer. Deze zondag gaat Bobby Schuller dieper in op het thema ‘Heb lief en oordeel niet.’ Hoe geef je hier handen en voeten aan?  Jan van den Bosch gaat in gesprek met Jacomien Zoer. De Urkse deed mee aan het tv-programma ‘Echte Meisjes in de Jungle’ en viel op omdat ze haar Bijbel meenam in de jungle. Joshua Norwood, Madeline Reynolds en natuurlijk het Hour of Power-koor zorgen voor een prachtige muzikale omlijsting.

Bobby Schuller

Het thema is: Heb lief en oordeel niet. Bobby Schuller legt uit hoe je daar handen en voeten aan kan geven.

Joshua Norwood

Zanger Joshua zingt het bekende lied 'Waymaker'.

Jacomien Zoer

Ze deed mee aan het tv-programma 'Echte Meisjes in de Jungle' en viel niet zozeer op vanwege haar uiterlijk dan wel omdat ze haar Bijbel had meegenomen.

Alle uitzendingen

Televisie

Iedere zondag wordt een nieuwe televisiekerkdienst van Hour of Power opgenomen in Shepherd’s Grove. Bekijk via onderstaande link de uitzendingen van de afgelopen maanden. Via de uitzendingen brengen we de boodschap van Jezus op een laagdrempelige en eigentijdse manier. Met veel aandacht voor muziek en een overdenking die raakt. In de Nederlandse uitzending interviewt presentator Jan van den Bosch elke week een Nederlandse gast over zijn of haar geloof.

Naar de uitzendingen

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan