Programmaoverzicht

Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7.
Ook zijn wij te zien op Videoland en te beluisteren op WildFM Hitradio.

Zomerprogrammering

Zondag 14 juli

Deze week begint onze zomerprogrammering. Dat betekent dat we gedurende de zomermaanden een aantal uitzendingen opnieuw uitzenden. Zo luisteren we opnieuw naar de prekenserie van Bobby Schuller: Houd moed! Deze zondag is het thema: ‘Leef met Verwachting’. Jan van den Bosch gaat in gesprek met trouwe kijker en voormalig minister-president Jan Peter Balkenende. Zanger Sean Oliu zingt twee prachtige liederen tijdens de dienst en er is veel samenzang.

Sean Oliu

Sean Oliu is een jonge zanger, songwriter en muzikant uit Zuid-Californië. Sean heeft de muziekstijl country verweven met de invloeden van blues.

Bobby Schuller

Bobby spreekt over hoe je met verwachting kunt leven. Hij doet dit aan de hand van het verhaal van het volk Israël dat jarenlang in de woestijn ronddoolde, op weg naar het Beloofde Land.

Jan Peter Balkenende

Jan Peter Balkenende kijkt terug op een mooie tijd als minister-president. Ook spreekt hij de hoop uit voor jongeren dat zij hun kompas zullen vinden in het leven

Hour of Power LIVE

Zondag 7 juli

In april van dit jaar vierden we het 25-jarig jubileum van Hour of Power Nederland samen met Bobby en Haven Schuller die hiervoor speciaal naar Nederland kwamen. Bobby sprak over het thema ‘Hoopvolle Toekomst: jouw toekomst is groter dan jouw vandaag’. De avond werd muzikaal omlijst door diverse artiesten op zoals Ann Michelle Lee, Gideon Luciana en Elvis E. Jan van den Bosch ontving Wilma Veen die haar aangrijpende verhaal deelde. In deze compilatie kun je genieten van alle hoogtepunten van Hour of Power LIVE.

Bobby Schuller

Bobby Schuller is voorganger van de gemeente Shepherd’s Grove in Californië. Met zijn boodschap over Gods liefde wil hij mensen opbouwen, troosten en bemoedigen.

Wilma Veen

Wilma Veen onderging eind 2022 een openhartoperatie. Daarna kreeg ze tweemaal een harstilstand waarbij ze de dood in de ogen keek. Wilma gaat voor een wonder!

Gideon, Ann Michelle, Elvis E

Ann Michelle Lee heeft het zingen en geloof van jongs af aan meegekregen. Ook Gideon Luciana wist al van jongs af aan dat hij wilde zingen en optreden. Elvis E weet met zijn aanstekelijke enthousiasme mensenharten te raken en verbinden.

Alle uitzendingen

Televisie

Iedere zondag wordt een nieuwe televisiekerkdienst van Hour of Power opgenomen in Shepherd’s Grove. Bekijk via onderstaande link de uitzendingen van de afgelopen maanden. Via de uitzendingen brengen we de boodschap van Jezus op een laagdrempelige en eigentijdse manier. Met veel aandacht voor muziek en een overdenking die raakt. In de Nederlandse uitzending interviewt presentator Jan van den Bosch elke week een Nederlandse gast over zijn of haar geloof.

Naar de uitzendingen

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan