Samen zijn we sterk!

U bent altijd welkom bij Hour of Power!

In deze tijd willen wij als team van Hour of Power u bemoedigen!
Juist nu er veel angst en onzekerheid heerst, willen we tegen u zeggen: u hoeft niet bang te zijn, want we hebben een grote, liefdevolle God op Wie wij mogen en kunnen vertrouwen! Deze hoop willen we graag met u en uw geliefden delen. Juist in deze tijd willen wij er voor u zijn!

Bemoedigende woorden van Bobby Schuller

‘Het is een tijd waarin de wereld mensen zoals u nodig heeft. Iemand die hoopvol is, positief, iemand die weet dat we een grote God dienen. Een God die groter is dan ieder virus, groter dan iedere uitdaging. De wereld heeft iemand als u nodig: om het licht te brengen in een donkere wereld.’
-Bobby Schuller-

Hooplijn - beeld hand

We zijn er voor u!

Nu zoveel kerken gedwongen zijn om hun deuren te sluiten, wil Hour of Power een vertrouwde plek zijn voor u. We zijn er iedere zondag op dezelfde tijden namelijk 8 en 9 uur op RTL 5 of om 17 uur op Family 7. Ook kunt u online kijken op Facebook en met elkaar ‘in gesprek’ gaan middels de comments. Zo kijkt u toch samen. Wist u trouwens dat Hour of Power ook op Videoland te zien is?

We wensen u Gods geest van kracht en liefde toe en we hopen elkaar te ‘ontmoeten’ deze zondag! Mocht u daarvoor al behoefte hebben aan een gesprek of wilt u gewoon uw verhaal kwijt, dan kunt u terecht bij onze Hooplijn. Elke dag is daar tussen 19.30 en 20.30 een luisterend oor.

Ga naar de Hooplijn

Niet alleen

Steeds meer mensen worden getroffen door de gevolgen van het coronavirus (COVID-19). Door de verspreiding van het virus komen veel initiatieven los bij lokale kerken en (christelijke) maatschappelijke organisaties. De komende tijd zullen veel mensen onze hulp nodig hebben.

Met #Nietalleen verbinden we de talloze lokale hulpinitiatieven aan hulpvragers en aan elkaar. De hulpvraag en het hulpaanbod wordt door één van de samenwerkende organisaties opgepakt en doorgestuurd naar een organisatie bij jou in de buurt. Zo helpen we elkaar in deze bijzondere tijd, want je bent #Nietalleen.

Naar #Nietalleen

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan