Programmaoverzicht

Bobby Schuller is voorganger van Shepherd's Grove en verzorgt wekelijks de preken voor Hour of Power. In Nederland ontvangt Jan van den Bosch bekende en minder bekende Nederlanders en praat met hen over wat geloof betekent in hun leven. Bekijk het programmaoverzicht voor de aankomende weken.

Zondag

26 januari

In de dienst van 26 januari spreekt Bobby Schuller over beschikbaar zijn.  Tully Wilkinson en Sarah Grandpre zingen een prachtig nummer in Shepherd’s Grove en Jan van den Bosch gaat in gesprek met Dirk van Rossum.

Wees een voorbeeld

Bobby spreekt in deze nieuwe prekenserie over Jesaja. Hij stelde zich beschikbaar voor het werk van God nadat hij op een wonderbaarlijke manier gereinigd werd tijdens een ontmoeting met God.

Sarah Grandpre en Tully Wilkinson

In Shepherd's Grove horen we Tully Wilkinson en Sarah Grandpre met een muzikale versie van Psalm 23

Dirk van Rossum

Dirk van Rossum is de stadionspeaker van Ajax. Hij is een makkelijke prater en verzorgt de 'warming up' van het publiek bij verschillende televisieprogramma's. Zijn geloof in Jezus betekent alles voor hem.

Zondag

2 februari

In de dienst van 2 februari spreekt Bobby Schuller over wijs zijn. Aaron AI-Imam zingt het lied Resurrecting. Sergio Rasidin vervalste vroeger concertkaarten maar runt inmiddels vier succesvolle sportscholen, hij vertelt wat hem veranderde aan Jan van den Bosch.

Wees wijs

Bobby Schuller vertelt hoe Salomo midden in de nacht de vraag van God kreeg wat hij het allerliefste wilde. Salomo vraagt om wijsheid. Soms gaan we door moeilijke perioden heen in ons leven, God gebruikt deze momenten om ons volharding te leren en ons voor te bereiden op wat komen gaat.

Amar AI-Imam

Amar Ai-Imam zingt op gevoelige wijze over de terugkomst van Jezus met het prachtige nummer Resurrecting.

Sergio Rasidin

Sergio Rasidin groeide op met een islamitische vader en een christelijke moeder, er heerst spanning in het gezin en Sergio vlucht in de criminaliteit. Hij vervalst concertkaarten en verdient goed geld, totdat hij tot geloof komt.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan