Programmaoverzicht

Bobby Schuller is voorganger van Shepherd's Grove en verzorgt wekelijks de preken voor Hour of Power. In Nederland ontvangt Jan van den Bosch bekende en minder bekende Nederlanders en praat met hen over wat geloof betekent in hun leven. Bekijk het programmaoverzicht voor de aankomende weken.

Zondag

8 december

In de dienst van 8 december vertelt Bobby Schuller over groot durven dromen. Ook is dit de eerste uitzending in een reeks kerstuitzendingen, daarom zingen Jenny Oaks en de Family Four ‘The First Noel’. Bij Jan van den Bosch zit niemand minder dan zangeres Berget Lewis aan tafel, één van de beste zangeressen van Nederland.

Durf groot te dromen

Bobby Schuller spreekt over groot durven dromen. Soms kunnen we ons tegen laten houden door de gedachte dat we niet goed genoeg zullen zijn. Of door de ontmoedigende woorden van anderen. Bobby legt uit hoe we daar mee om kunnen gaan.

Jenny Oaks en de Family Four

Jenny Oaks en de Family Four spelen een prachtig kerststuk: 'The First Noel', zo komen we gelijk in de kerststemming!

Berget Lewis

Berget Lewis is een geweldige zangeres en heeft veel grote shows gegeven in Nederland. Ze speelde Maria tijdens The Passion 2012. Haar moeder is een trouwe kijker van Hour of Power en ze vertelt hoe dat haar leven met God heeft beïnvloedt.

Zondag

15 december

In de uitzending van 15 december spreekt Bobby Schuller over het feit dat elke droom een prijs heeft. In Shepherd’s Grove horen we de prachtige kerstliederen ‘O come all ye faithful’ en ‘Go tell it on the mountains’ en Jan van den Bosch spreekt met Paul Blokhuis, onze staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Elke droom heeft een prijs

Bobby spreekt over het feit dat er veel obstakels kunnen zijn op weg naar je droom. Het kan moeilijk zijn en er is pijn en lijden onderweg maar is dat eigenlijk zou erg? Je karakter wordt er ook door gevormd.

Kerstkoor

In Shepherd's Grove horen we de prachtige kerstliederen 'O come all ye faithful' en 'Go tell it on the mountains'

Paul Blokhuis

Staatssecretaris Paul Blokhuis vertelt over zijn geloof en over het verlies van zijn dochter Julia. Dit is erg moeilijk voor hem geweest, toch is zijn geloof in God rotsvast gebleven. Verder vertelt Blokhuis over de wetten die hij door wil voeren en hoe hij het land vooruit wil helpen.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan