Programma­overzicht

Bobby Schuller is voorganger van Shepherd's Grove en verzorgt wekelijks de preken voor Hour of Power. In Nederland ontvangt Jan van den Bosch bekende en minder bekende Nederlanders en praat met hen over wat geloof betekent in hun leven. Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7. Bekijk het programmaoverzicht voor de aankomende weken.

Zondag

29 maart

In de dienst van 29 maart spreekt Bobby Schuller over de offers van toewijding aan God. Luke Lezon had last van een parasiet en vertelt in Shepherd’s Grove zijn opmerkelijke verhaal. Gert-Jan Segers vertelt over de maatregelen van het Kabinet en de impact van het coronavirus op de samenleving.

Toewijding vraagt offers

Bobby Schuller legt uit dat een offer aan God brengen veel vroeg van Joodse jongeren in de tijd van de Bijbel. Zo moesten ze een beroep doen op de hele gemeenschap om de vereiste spullen bij elkaar te krijgen.

Luke Lezon

Luke Lezon is voorganger en schrijver van het boek Your Mess Matters. Door de puinhopen in zijn leven heen leerde hij op God vertrouwen en kwam er een verdieping in zijn geloof. Hij raakte namelijk ernstig ziek door een parasiet die hij opliep, nota bene in Israël!

Gert-Jan Segers

Gert-Jan Segers, Tweede Kamerlid en fractievoorzitter van de ChristenUnie, is te gast in verband met het coronavirus. Segers maakt onderdeel uit van de huidige coalitie. De regering heeft allerlei drastische maatregelen genomen om de verspreiding van het virus in te dammen en dit heeft een enorme impact op de samenleving en maatschappij. We horen van Gert-Jan hoe hij als christen maar ook als politicus omgaat met dit coronavirus. Gert-Jan Segers is getrouwd en heeft drie dochters, daarnaast is hij een belijdend lid van de PKN.

Zondag

5 april

In de dienst van 5 april begint Bobby Schuller aan een nieuwe rekenserie over vogels in de lucht en vertelt hij ons dat we op adelaarsvleugels gedragen worden. Sarah Grandpre en Aaron Al-Imam zingen een prachtige Psalm en Jan van den Bosch ontvangt Gor Khathikyan, een arts die coronapatiënten bijstaat.

Bobby Schuller

Bobby Schuller spreekt in deze nieuwe serie over vogels die in Bijbel vaak als metafoor worden gebruikt. Zo vertelt Bobby ons dat we als op adelaarsvleugels gedragen boven onze wanhoop uit mogen zweven.

Sarah Grandpre en Aaron Al-Imam

Sarah Grandpre en Aaron Al-Imam zingen Psalm 23, 'Surely Goodness'. Het duo zingt al jaren in het koor van Hour of Power en beiden zongen al vaker prachtige solo's. Nu dus een duet!

Gor Khathikyan

Gor Khathikyan is arts en behandelt patiënten met het coronavirus. Hij maakt veel leed van dichtbij mee en vertelt hoe zijn geloof een houvast is in dit gevecht aan de frontlinie.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan