Programmaoverzicht

Bobby Schuller is voorganger van Shepherd's Grove en verzorgt wekelijks de preken voor Hour of Power. In Nederland ontvangt Jan van den Bosch bekende en minder bekende Nederlanders en praat met hen over wat geloof betekent in hun leven. Bekijk het programmaoverzicht voor de aankomende weken.

Zondag

18 augustus

In de dienst van 18 augustus spreekt Bobby Schuller over de kracht van woorden. Jen Lilly wordt geïnterviewd in Shepherd’s Grove en Jan van den Bosch spreekt met Lydia Harding.

'Geliefd, jij ook!'

In de voor Hour of Power kenmerkende serie 'Geliefd, jij ook!' vertelt Bobby Schuller deze week over de kracht van woorden.

Jen Lilley

De actrice vertelt over een bijzondere rol die ze eigenlijk niet wilde spelen. Toch raakte ze ervan overtuigd dat ze het moest gaan doen. In de uitzending hoor je wat haar van gedachten deed veranderen!

Lydia Harding

Lydia heeft in haar leven het nodige meegemaakt. Zo heeft ze in de gevangenis gezeten omdat ze haar vriend met een mes neerstak. Gelukkig vond ze de weg terug naar God. Hier vertelt ze in de uitzending meer over!

Zondag

25 augustus

In de dienst van 25 augustus spreekt Bobby Schuller over leven vanuit overvloedige liefde. In Shepherd’s Grove wordt voormalig Miss USA Kirsten Dolton Wolfe geïnterviewd en Jan van den Bosch spreekt met cardioloog Hariette Verwey.

Leven vanuit overvloedige liefde

Bobby Schuller spreekt in de serie 'Mij ontbreekt niets' over de liefde van God. Het Koninkrijk van God is aanstaande en we hoeven geen gebrek te leiden. Bobby vertelt ons hoe we vanuit die overvloedige liefde van God in vrede ons leven kunnen leven.

Kristin Dolton Wolfe

Kristin won in 2009 de Miss USA verkiezing. Ze heeft een sterke persoonlijkheid. In gesprek met Bobby vertelt ze dat veel kinderen haar vroeger pestten om haar dromen. Maar ze is altijd op God blijven vertrouwen.

Harriette Verwey

Harriette Verwey is cardioloog en gespecialiseerd in ons hart. Ze vertelt aan Jan van den Bosch over haar ouders die een belangrijke bron van inspiratie voor haar zijn geweest. Het was niet altijd makkelijk in haar leven. Maar God is haar anker gebleken.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan