Programmaoverzicht

Bobby Schuller is voorganger van Shepherd's Grove en verzorgt wekelijks de preken voor Hour of Power. In Nederland ontvangt Jan van den Bosch bekende en minder bekende Nederlanders en praat met hen over wat geloof betekent in hun leven. Bekijk het programmaoverzicht voor de aankomende weken.

Zondag

16 februari

In de dienst van 16 februari spreekt Bobby Schuller over Bileam en zijn ezel. Kayla Stoecklein is een motivational speaker en wordt door Bobby Schuller geïnterviewd. Abigail Martina is zangeres en zit op de bank bij Jan van den Bosch.

Een boodschap voor Bileam

Bobby Schuller vertelt hoe Bileam de opdracht krijgt om het volk van Israël te vervloeken. Zijn ezel voorkomt dat hij door God ter dood gebracht wordt. Wat kunnen we zelf van dit verhaal leren?

Kayla Stoecklein

Kayla's man was voorganger van een kerk. Toen haar schoonvader overleed kwam de verantwoordelijkheid voor de kerk op zijn schouders te liggen. Haar man kon de druk niet aan pleegde uiteindelijk zelfmoord. Kayla probeert mentale en psychische problemen nu beter bespreekbaar te maken in de kerk.

Abigail Martina

Abigail Martina deed mee aan de Voice of Holland. Ze schopte het tot de live-shows. Ze vertelt waarom God zo belangrijk voor haar is en moedigt jongere mensen aan hun gaven en talenten in te zetten.

Zondag

23 februari

In de dienst van 23 februari spreekt Bobby Schuller over Petrus en de vroege kerk, interviewt hij Melody en Jan van den Bosch krijgt bezoek van Elvis E. en zijn black gospel zangers. Het is de 1100e uitzending van Hour of Power in Nederland!

Je bent nooit alleen

Bobby spreekt over Petrus en de vroege kerk. Soms brengt het leven ons tot een punt waarvan we niet meer weten wat we moeten doen. Het enige wat we dan nog kunnen is God aanroepen in onze nood.

Melody Noel

Melody Noel zingt samen met het kinderkoor Voices of Hope twee prachtige liederen. Ze is een begenadigd tekstschrijver en schreef onder andere nummers voor Jennifer Lopez.

Elvis E. & Friends

Elvis E. zingt samen met zijn black gospel vrienden het nummer "Total Praise" en "O Happy Day", speciaal ter ere van de 1100e uitzending van Hour of Power NL!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan