Programmaoverzicht

Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7. Bekijk het programmaoverzicht voor de aankomende weken.

Zondag

1 augustus

Tony Campolo wordt opnieuw uitgezonden met zijn bekende preek ‘Titel of identiteit?’, Bobby Schuller interviewt Erica Rodriguez in Shepherd’s Grove, er is prachtige muziek van het koor en soliste Madeleine Reynolds en vicepremier Carola Schouten schuift aan tafel bij Jan van den Bosch.

Erica Rodriguez

Erica Rodriguez is spreker en reist de wereld rond om armen en mensen in nood te helpen, om zingeving te vinden in gebrokenheid. Erica is sinds een aantal jaren lid van het Hour of Power-team en host van de livestream.

Madeleine Reynolds

Madeleine Reynolds zingt twee prachtige liederen in de uitzending: 'Holy Spirit Rain Down' en 'King of Love'.

Carola Schouten

ChristenUnie-politica Carola Schouten is sinds 26 oktober 2017 vicepremier en minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Een gemiddelde werkweek bestaat al gauw uit 80 uur, maar het geloof geeft haar kracht én helpt in haar werk.

Zondag

8 augustus

Deze week gaat Hour of Power als het ware terug in de tijd. We zien Bobby Schuller’s vader en zijn opa in de Chrystal Cathedral, dirigent Don Neuen en gastspreker Henri Nouwen. Zijn bekende preken in de jaren negentig over identiteit, liggen ten grondslag aan het credo van Hour of Power. Jan van den Bosch en Leo Fijen praten over de enorme impact die Henri Nouwen heeft gehad en nog steeds heeft.

Esther Kim

De getalenteerde Esther Kim speelt een prachtig stuk op de viool.

Henri Nouwen

'De kern van mijn geloof bestaat uit de overtuiging dat u en ik, dat wij allemaal de geliefde zonen en dochters van God zijn.' Krachtige woorden waarmee Henri Nouwen zijn preek begon, jaren geleden in de Crystal Cathedral.

Leo Fijen

Leo Fijen is een Nederlands historicus en journalist. Een aantal jaren geleden was hij te gast bij Jan van den Bosch. Wat ze gemeenschappelijk hebben, was hun vriendschap met de katholieke priester Henri Nouwen. Hij was een voorbeeld voor beiden.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan