Programmaoverzicht

Bobby Schuller is voorganger van Shepherd's Grove en verzorgt wekelijks de preken voor Hour of Power. In Nederland ontvangt Jan van den Bosch bekende en minder bekende Nederlanders en praat met hen over wat geloof betekent in hun leven. Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7. Bekijk het programmaoverzicht voor de aankomende weken.

Zondag

10 januari

Deze zondag spreekt Bobby Schuller over ‘Kiezen met lef’, interviewt hij in Shepherd’s Grove een bijzondere vrouw, Dawn Barton, geven de Darden Sisters een bijzondere muzikale act en schuift dominee André van der Graaf aan tafel bij Jan van den Bosch.

Dawn Barton

Ze verloor haar dochter, ging scheiden, werd verkracht én gediagnosticeerd met kanker. Ze vertelt in een open gesprek hoe ze daarmee omgaat.

Darden Sisters

De getalenteerde zussen zingen het lied 'Better than a Hallelujah'.

André van der Graaf

Hij vertelt over een bijbelgedeelte waar Jezus over het water loopt. Dit omschrijft volgens hem dat Jezus boven dingen als ziekte, dood en bedreiging staat. ‘Die ziekte die mij nu zo te pakken heeft, die is Hij de baas.’

Zondag

17 januari

Deze zondag spreekt Bobby Schuller over ‘Geloven met lef’, interviewt hij in Shepherd’s Grove de Schotse zangeres Sheila Walsh, neemt Haven Schuller je mee in de bijbellezing en schuiven Ferdinand en Audrey Varekamp aan tafel bij Jan van den Bosch.

Ferdinand en Audrey Varekamp

Ferdinand Varekamp was vroeger een boefje. In een open gesprek vertelt hij hoe zijn vrouw hem heeft gered en hoe hij liefde en genade heeft gevonden bij God.

Sheila Walsh

Bobby Schuller interviewt de Schotse zangeres Sheila Walsh. Ze vertelt hoe ze altijd dacht dat ze Gods liefde moest verdienen.

Haven Schuller

Haven Schuller neemt deze week het stokje over van Hannah Schuller bij de bijbellezing.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan