Programmaoverzicht

Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7. Bekijk het programmaoverzicht voor de aankomende weken.

Zondag

16 mei

Bobby Schuller vervolgt de prekenserie ‘Een leider naar Gods hart’ en spreekt over de handen van Jezus, in Shepherd’s Grove interviewt hij de inspirerende activiste Deidre Pujols en Robbie Hageman, wereldkampioen kickboksen, is te gast bij Jan van den Bosch.

Arnold Geis

Arnold Geis zingt het prachtige lied 'Give me Jesus'.

Deidre Pujols

Deidre Pujols is een inspirerende vrouw met een hart voor haar medemens. Zo zet ze zich samen met haar man in voor kinderen met het Down Syndroom en mensen die slachtoffer zijn geworden van mensenhandel.

Robbie Hageman

Twee keer werd hij wereldkampioen totdat een ongeneeslijke hersentumor zijn kickbokscarrière volledig stillegde. Toch maakt hij zich geen zorgen over de dood. Bij Jan van den Bosch vertelt hij zijn inspirerende verhaal.

Zondag

23 mei

Het is Pinksterzondag en Bobby Schuller sluit de prekenserie af met het thema ‘De gewoontes van Jezus’, er zijn een aantal prachtige muzikale solo’s in Shepherd’s Grove en Wilkin van de Kamp gaat met Jan van den Bosch in gesprek over hoe vergeving schenken je leven verandert.

Haven Schuller

Haven Schuller zingt een prachtig lied met het koor: You're gonna be OK.

Shannae Bernales

Shannae Bernales doet een prachtige solo van het lied 'The goodness of God'.

Wilkin van de Kamp

Wilkin van de Kamp, voorganger en christelijk auteur, gaat in gesprek met Jan van den Bosch over hoe vergeving schenken je leven verandert.

Zondag

30 mei

Bobby Schuller start de nieuwe serie ‘Smaakmakers’, Sarah Grandpre en Kevin Rose zingen een prachtig duet en Jan van den Bosch spreekt met Marjon Snel over het bijzondere werk van Open Doors en ontmoet in de uitzending een inspirerend stel dat moest vluchten uit Iran wegens hun geloof.

Sarah Grandpre en Kevin Rose

Sarah Grandpre en Kevin Rose zingen een prachtig duet.

Bill Gaultiere

Bobby Schuller interviewt psycholoog en auteur Bill Gaultiere.

Marjon Snel

Marjon Snel heeft met eigen ogen gezien wat christenvervolging inhoudt en zet zich met Open Doors in voor christenen die onderdrukt of vervolgd worden. In gesprek met Jan van den Bosch vertelt Marjon over het werk dat ze doen en ontmoet Jan een bijzonder stel uit Iran.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan