Programmaoverzicht

Bobby Schuller is voorganger van Shepherd's Grove en verzorgt wekelijks de preken voor Hour of Power. In Nederland ontvangt Jan van den Bosch bekende en minder bekende Nederlanders en praat met hen over wat geloof betekent in hun leven. Bekijk het programmaoverzicht voor de aankomende weken.

Zondag

20 oktober

In de dienst van 20 oktober spreekt Bobby Schuller in een nieuwe serie over rust bewaren in de storm. In Shepherd’s Grove wordt Brian ‘Head’ Welch van de band KoRn geïnterviewd en Jan van den Bosch spreekt met oud-profvoetballer Rianne Schorel.

Rust bewaren in de storm

Bobby spreekt deze zondag over het voorbeeld dat we kunnen nemen aan Jezus, in deze nieuwe prekenserie: Rust bewaren in de storm. Aan de hand van een prachtig schilderij van Rembrandt maakt hij dit duidelijk.

Brian 'Head' Welch

Brian is de lead-gitarist van metal-band KoRn. Een echte rockster dus. Hij maakte op twaalfjarige leeftijd een keus voor Jezus maar raakte verderop in zijn leven verslaafd aan Crystal Meth. Hij zit onder de tattoos en vertelt zijn bijzondere verhaal.

Rianne Schorel

Rianne Schorel was eens succesvolle profvoetballer die actief was bij ADO Den Haag, tot ze een bal tegen haar hoofd kreeg. Ze speelde door maar had een hersenschudding die haar leven sterk zou gaan beïnvloeden.

Zondag

27 oktober

In de dienst van 27 oktober spreekt Bobby Schuller over het feit dat God goed is ondanks de moeilijke omstandigheden waar je soms mee te maken krijgt. Daarnaast wordt Vivian Mabuni geïnterviewd in Shepherd’s Grove en zit Rachel Rosier op de bank bij Jan van den Bosch.

God is goed ondanks de omstandigheden

Bobby Schuller spreekt in de serie preken over rust bewaren in de storm over het feit dat God goed is ondanks moeilijke omstandigheden waar je soms mee te kampen hebt.

Vivian Mabuni

Vivian Mabuni is schrijfster en trekt de hele wereld over. Ze schreef een boek over je toekomst aan God toevertrouwen. Ze groeide op als boeddhist maar leerde door een vriendin God kennen.

Rachel Rosier

Rachel Rosier is presentator van kinderprogramma's zoals Checkpoint. Ze verloor haar moeder en broer op jonge leeftijd maar staat toch erg positief in het leven. God heeft haar daarbij geholpen.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan