Programma­overzicht

Bobby Schuller is voorganger van Shepherd's Grove en verzorgt wekelijks de preken voor Hour of Power. In Nederland ontvangt Jan van den Bosch bekende en minder bekende Nederlanders en praat met hen over wat geloof betekent in hun leven. Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7. Bekijk het programmaoverzicht voor de aankomende weken.

Zondag

7 juni

Joël Voordewind en Martijn van Helvert komen op de Zondag van de Vervolgde Kerk vertellen over christenvervolging wereldwijd. Bobby Schuller spreekt over Jezus volgen en er zijn solo’s van Kelly Cruz en Aaron Al-Imam.

Bobby Schuller

Bobby spreekt over Jezus volgen, ook als dat niet gemakkelijk is.

Kelly Cruz

Kelly Cruz zingt het lied 'Sing a new song'

Joël Voordewind en Martijn van Helvert

Joël Voordewind en Martijn van Helvert maken zich hard voor vervolgde christenen wereldwijd. De Tweede Kamerleden van de CU en het CDA hebben de handen ineen gestoken om de christenvervolging hoog op de politieke agenda te zetten.

Zondag

14 juni

In de dienst van 14 juni spreekt Bobby Schuller over een gelijkenis van Jezus waarin Hij ons leert gul te zijn voor onze medemensen. Preston Parker en Samuel A. Capella zingen een prachtig nummer samen met het koor en aan tafel bij Jan van den Bosch zit Jan Anthonie Bruijn.

Bobby Schuller

Bobby vertelt over de gelijkenis van de arme Lazarus en de rijke man die hem geen aandacht gaf. Een bijzonder verhaal met een diepere betekenis voor ons allemaal.

Preston Parker en Samuel A. Capella

Deze twee doorgewinterde koorleden zingen een prachtig duet met de ondersteuning van het koor.

Jan Anthonie Bruijn

Jan Anthonie Bruijn is voorzitter van de Eerste Kamer. Hij vertelt aan tafel bij Jan van den Bosch over zijn, geloof, karakter en goede band met zijn vader.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan