Programma­overzicht

Bobby Schuller is voorganger van Shepherd's Grove en verzorgt wekelijks de preken voor Hour of Power. In Nederland ontvangt Jan van den Bosch bekende en minder bekende Nederlanders en praat met hen over wat geloof betekent in hun leven. Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7. Bekijk het programmaoverzicht voor de aankomende weken.

Zondag

1 november

1 november spreekt gastspreker Ed Stetzer. Verder spreekt Bobby in Shepherd’s met zanger Ryan Stevenson. Jan van den Bosch gaat in gesprek met de directeur van Stichting Tear, Minella van Bergeijk.

Ed Stetzer

Ed Stetzer is de gastspreker van vandaag hij praat over een vrede die alle verstand te boven gaat. Ook juist in deze roerige tijden.

Ryan Stevenson

Ryan Stevenson won een Dove-award voor zijn muzikale inbreng. Hij zingt en speelt live vanuit zijn huiskamer het nummer 'Eye of the Storm'. Een unicum in de uitzending van Hour of Power!

Minella van Bergeijk

Minella van Bergeijk is directeur van Stichting Tear. Zij werd als baby afgestaan in Columbia omdat haar moeder geen geld had om haar op te voeden. Minella vertelt haar persoonlijke en bewogen verhaal om hoop te brengen in deze wereld.

Zondag

8 november

Deze zondag gaat Bobby Schuller verder met de rekenserie genaamd ‘Vrede in je hart’. Preston Parker zingt twee prachtige solo’s en Jan van den Bosch praat met Jaap de Gruijter en Ruud Eijkhout.

Een wonder is mogelijk

Bobby Schuller vertelt over twee wonderen in de Bijbel die veel met elkaar gemeen hebben. Ook als het onmogelijk lijkt, of je voelt je afgewezen of buiten de boot vallen. Bij God is een wonder mogelijk.

Preston Parker

Preston Parker zingt twee prachtige solo's: Come to the altar en Way Maker!

Jaap de Gruijter en Ruud Eijkhout

Jaap de Gruijter en Ruud Eijkhout zijn beiden werkzaam bij De Hoop. Een organisatie die zich inzet voor verslavingsproblematiek maar ook hulp verleend aan mensen met psychische problemen. Ruud is ervaringsdeskundige en was zelf 20 jaar lang verslaafd. Hij vertelt zijn indrukwekkende verhaal.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan