Programmaoverzicht

Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7.
Ook zijn wij te zien op Videoland en te beluisteren op Wild FM Hitradio.

Zondag

20 juli

In de uitzending van zondag 20 juli luisteren we naar de preek met het thema: Je kunt het! Jezus zegt dat we de wereld in mogen gaan en dat we dat mogen doen met het volste vertrouwen in Hem en in onszelf. Jan van den Bosch gaat in gesprek met Bram Rebergen. Hij is directeur van Youth for Christ. Jongerenwerker Valentino en Beckham, één van de jongeren met wie hij optrekt, schuiven ook aan.

Bram Rebergen

Bram Rebergen is directeur van 'een hele frisse club die al meer dan 75 jaar bestaat': Youth for Christ. Bram: 'Ik hou van jongeren. Ze zijn de toekomst.

Preston Parker

Preston Parker zingt een prachtige solo met het lied 'Great Jehova'.

Bobby Schuller

Een belangrijke tip die Bobby geeft is: zoek het gezelschap van mensen die je aanmoedigen om de droom te vervullen waarvoor je geboren bent, om meer op Christus te lijken.

Zondag

16 juli

Bobby spreekt over het thema: ‘Nooit meer dezelfde’. Wanneer je kiest om Jezus te volgen, verandert je leven compleet. Bij het meer van Galilea interviewt Bobby de zee-archeoloog Ronnie Winter. Ze spreken over wat het betekent om in de voetsporen van rabbi Jezus te gaan. En we luisteren opnieuw naar het inspirerende gesprek met de veelzijdige en muzikale Elvis E.  Hij vertelt over zijn leven in Nigeria en hoe hij in Nederland terechtkwam.

Elvis E

Jan van den Bosch blikt samen met Elvis E terug op de verschillende avonden van Hour of Power LIVE. Hij vertelt over zijn leven in Nigeria en hoe hij terecht kwam in Nederland.

Ronnie Winter

Bobby gaat vanuit Caecarea, Israël weer in gesprek met zee-archeoloog Ronnie Winter.

Izacc Dorn

Izaac Dorn zingt een prachtige solo van het nummer 'Goodness of God'.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan