Programmaoverzicht

Bobby Schuller is voorganger van Shepherd's Grove en verzorgt wekelijks de preken voor Hour of Power. In Nederland ontvangt Jan van den Bosch bekende en minder bekende Nederlanders en praat met hen over wat geloof betekent in hun leven. Bekijk het programmaoverzicht voor de aankomende weken.

Zondag

17 november

In de dienst van 17 november spreekt Bobby Schuller over het feit dat eerlijk zijn het langst duurt. In Shepherd’s Grove worden Colbey Northcutt & Raymond Daniels geïnterviewd en Jan van den Bosch spreekt met Aryenne en Heske van de lijnclub.

Eerlijk duurt het langs

Bobby spreekt over het gegeven dat eerlijk zijn het langst duur. Het rijk van de duisternis is niet gefundeerd op haat of geweld, al zie je die wel terug, maar het rijk van de duisternis is gefundeerd op misleiding. Bobby legt uit hoe we daar beducht op kunnen zijn.

Colbey Northcutt & Raymond Daniels

Colbey Northcutt & Raymond Daniels zijn echte Martial arts vechters! Ze combineren dus professionele vechtstijlen en verdienen daar tijdens hun wedstrijden geld mee. Daarnaast zijn ze al jaren lid van de kerk en vertellen ze hoe God onderdeel is van hun niet zo alledaags beroep.

De Lijnclub

Aryenne en Heske wogen vroeger een flinke 123 en 133 kilo. Toen startten ze een lijnclub. Inmiddels zijn ze samen 105 kilo afgevallen. Ze vertellen in de uitzending hoe dat hen gelukt is!

Zondag

24 november

In de dienst van 24 november vertelt Bobby Schuller over Jakob en Esau en het niet opgeven van je geboorterecht. Ook gaat Bobby in gesprek met Bruno Serato, een bekende chefkok die kookt voor kinderen. Bij Jan van den Bosch zijn Arnoud en Matthijs te gast, zij hebben een bedrijf dat zich bezich houdt met duurzaamheid.

Geef je geboorterecht niet op!

Bobby Schuller spreekt over Jakob en Esau. Esau gaf zijn geboorterecht op voor een kop soep. Hoe vaak zijn wij niet bezig met de directe bevrediging van onze behoeften? Bobby legt uit wat we daardoor missen.

Bruno Serato

Bruno Serato is een bekende chefkok en hij heeft een groot hart voor kinderen. Hij maakt gratis maaltijden voor de armsten. Een paar jaar geleden brandde zijn restaurant echter af, hij vertelt erover.

Arnoud en Matthijs

Arnoud en Matthijs kochten een vakantiehuis in Italië en knapten het op. Hun bedrijfje heet Sunplicity en ze zijn bezig met allerlei projecten op het gebied van duurzaamheid.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan