Terug

Missie en Visie

Hour of Power wil de liefde van Jezus doorgeven en mensen kennis laten maken met God. We willen je handvatten geven voor een leven en relatie met Hem.

Je bent geliefd

De wereld laat ons vaak geloven dat we liefde moeten verdienen. Maar: je bent niet wat je doet. Je bent niet wat je hebt. Je bent niet wat andere mensen over je zeggen. Je bent Gods geliefde kind en God houdt van je zoals je bent! Die levensveranderende boodschap wil Hour of Power met zoveel mogelijk mensen delen. Elke dag horen we weer dat mensen veranderen door Gods woorden van hoop.

Toerusting - Missie en visie - beeld hand

Missie en visie

Je bent belangrijk

Als Hour of Power-kijker ben je onderdeel van onze kerkfamilie. Een familie die bestaat uit allerlei mensen die zich thuisvoelen bij het christelijke geloof. Met Hour of Power helpen we je een dankbare volgeling van Jezus te worden en te blijven. Laat de schaamte en schuld gaan, en leef als een kind van onze krachtige en liefhebbende God!

Alle uitzendingen

Televisie

Iedere zondag wordt een nieuwe televisiekerkdienst van Hour of Power opgenomen in Shepherd’s Grove. Bekijk via onderstaande link de uitzendingen van de afgelopen maanden. Via de uitzendingen brengen we de boodschap van Jezus op een laagdrempelige en eigentijdse manier. Met veel aandacht voor muziek en een overdenking die raakt. In de Nederlandse uitzending interviewt presentator Jan van den Bosch elke week een Nederlandse gast over zijn of haar geloof.

Naar de uitzendingen
Over Hour of Power - Bobby

De Vader, de Zoon en de Heilige Geest

Meer over het Evangelie

Wie is God nu eigenlijk? En hoe zit het met Jezus?
Wij leggen je graag uit waar wij in geloven.

Lees meer

Steun ons

Selecteer het bedrag

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan