Home Kijk & Lees Lovende woorden over Hour of Power in Trouw

Lovende woorden over Hour of Power in Trouw

Op 26 juni jl. stond Hour of Power in Trouw. Columnist Maaike van Houten schreef lovende woorden over de uitzending. Ze prees zowel de kerkdienst vanuit Shepherd’s Grove als de Nederlandse bijdrage in de uitzending.

Van Houten refereert in Trouw aan de uitzending van Hour of Power waarin presentator Jan van den Bosch in gesprek gaat met de artiest Pjotr. Ze omschrijft allereerst Bobby Schuller als ‘een begenadigd spreker zonder theatraal te zijn’. Ook wat betreft de Nederlandse invulling is ze erg complimenteus en noemt het zelfs een ‘succesfactor’. Over het Nederlandse gesprek met Pjotr merkt ze op dat Jan van den Bosch aan Pjotr vraagt om aan de wat oudere kijker van Hour of Power even uit te leggen wat rap eigenlijk is. Pjotr is een artiest, een echte verhalenverteller, die met name onder jongeren bekend is door zijn inspirerende raps.

Een tweede succesfactor is ongetwijfeld de nationale invulling van de Hour of Power

Columnist Maaike van Houten in Trouw

Van Houten sluit het gedeelte van Hour of Power af met deze woorden: ‘Pjotr weet wat hij wil: “Richt je op de dingen van boven. Er is meer, het leven draait niet om het verzamelen van schatten hier.” Als uitsmijter maakt Pjotr een rap van het gesprek, Jan lacht zijn typische lach en geeft Pjotr een boks: over naar Californië.”

Lees het hele artikel op Trouw.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan