Home Kijk & Lees Hour of Power zendt uit op eigen YouTube-kanaal

Hour of Power zendt uit op eigen YouTube-kanaal

Hour of Power viert de zomer met unieke uitzendingen, genaamd Hour of Power Online, op het eigen YouTube-kanaal. Elke woensdagavond om 20.00 uur interviewt presentator Jan van den Bosch een bekende of minder bekende gast en praten ze over het leven.

Afgelopen woensdag 14 juli beet duizendpoot Nelinda Troost de spits af in de eerste Hour of Power Online. Presentator Jan van den Bosch sprak met haar over haar carrièreswitch, hoe het is om voorganger te zijn van de gemeente Mozaïek0318 in Veenendaal en hoe zij en haar man, zanger en liedjeschrijver Gerald Troost, elkaar hebben ontmoet.

In de komende vier woensdagavonden gaat Jan van den Bosch in gesprek met verschillende gasten. Onder andere met kickbokser en wereldkampioen Robbie Hageman. Door een kwaadaardige tumor in zijn hoofd kwam er vervroegd een einde aan zijn sportcarrière. Hij vertelt hoe hij houvast heeft aan zijn geloof. Andere gasten zijn onder andere Elbert Smelt van Trinity en CU Tweede Kamerlid Don Ceder.

Om op de hoogte te blijven van de laatste online uitzendingen kun je je abonneren op het YouTube-kanaal van Hour of Power Nederland.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan