Home Kijk & Lees Hour of Power op Videoland

Hour of Power op Videoland

Baarn, 15 augustus 2019 – De televisie kerkdienst van Hour of Power zal vanaf 9 september a.s. ook op Videoland te zien zijn. Met deze samenwerking is Hour of Power het eerste christelijke televisieprogramma van Nederlandse bodem dat op één van de grote online streamingsdiensten verschijnt.

On demand

Het lineaire televisiekijken verschuift steeds meer naar de achtergrond. 85% van de Nederlanders kijkt inmiddels on demand. Chris Tims, directeur van Hour of Power Nederland: “Niet zo heel lang geleden zat het hele gezin nog op zaterdagavond voor de buis. Kinderen op de bank met frisgewassen haartjes en een bakje chips. De maandag erop werden uitzendingen op school en bij de koffieautomaat nog eens doorgenomen. Iedereen had hetzelfde gezien. Dat is inmiddels niet meer zo. Men kijkt wat, wanneer en waar hij of zij wilt. Bij Hour of Power spelen wij in op dit kijkgedrag. Vanuit dat oogpunt zien we het uitzenden op Videoland dan ook echt als een kans om nieuwe kijkers te bereiken met onze boodschap van hoop. “

Pionieren

Jan van den Bosch, voorzitter en presentator van Hour of Power: “Vanaf de dag dat de Amerikaanse oprichter dominee Robert H. Schuller mij verzocht om Hour of Power in Nederland op te zetten, 20 jaar geleden, hebben de uitzendingen een zeer belangrijke plek in mijn leven gekregen. Dit geldt ook voor veel van onze kijkers. Nadat de fakkel aan kleinzoon Bobby werd overgedragen, merken we dat ook steeds meer jongeren kijken. De samenwerking met Videoland zal dit alleen maar versterken. Overigens blijven de zondagmorgenuitzendingen op RTL 5 de ruggengraat van onze groeiende uitingen op social media en Videoland.” Van den Bosch vervolgt enthousiast: “Het is geweldig om met ons team na twintig jaar te blijven pionieren en de droom te volgen die dominee Schuller ooit voor ogen had. If you can dream it, you can do it!”

Over Hour of Power

Hour of Power is een televisie kerkdienst en wordt elke zondag uitgezonden om 8 en 9 uur op RTL5 en 17 uur op Family7. De diensten worden geleid door Bobby Schuller en worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Los Angeles. Jan van den Bosch spreekt wekelijks met een Nederlandse gast over zijn of haar leven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de redactie van Hour of Power:

Esther van Helden, 035-5380588 / [email protected]

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan