Home Henri Nouwen Conferentie 2020

Henri Nouwen Conferentie 2020

Vaderhart van God

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden

Informatie

Datum / Tijd

25-09-2020 t/m 27-09-2020

Locatie

Bezinningscentrum Emmaus

Helvoirt

Stilte en bezinning

Op veler verzoek organiseren Hour of Power, DrieTour en Beter Uit opnieuw een conferentie rond het gedachtegoed van Henri Nouwen. Deze vijfde editie zal wederom plaatsvinden in het sfeervolle bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt. Je kunt je nu alvast inschrijven voor deze conferentie, zodat je verzekerd bent van een plekje.

Dit jaar geven wij invulling aan het thema “Vaderhart van God”.

Over Hour of Power - Jan

Sprekers

Programma

Sprekers dit jaar zijn Ds. Jurjen ten Brinke, Ds. Arenda Haasnoot, Pastoor Jules Dresmé en Leo Fijen.
Samen met Jan van den Bosch vertellen zij in een persoonlijk verhaal over wat het gedachtegoed voor hen inhoudt en betekent, waarna er ruimte is voor stille tijd, persoonlijke bezinning of een groepsgesprek.

Ds. Arenda Haasnoot

Ds. Arenda Haasnoot schreef onlangs het boek 'Rust en regelmaat bij God'. Ze deelt hierin tien manieren om op een krachtige manier de Bijbel te lezen.

Pastoor Jules Dresmé

Pastoor Dresmé werd in 1997 tot priester gewijd en is sindsdien fulltime werkzaam voor de katholieke kerk. In 2014 ontving hij een erespeld van de stad Hilversum voor zijn cruciale rol die hij had bij de MH-17 ramp. Hij was degene die iedereen samenbracht om het grote verdriet te verwerken en hij speelde een belangrijke rol bij de realisatie van het MH17-monument in het Dudokpark.

Henri Nouwen

Bijna 24 jaar na zijn overlijden, is spiritueel schrijver Henri Nouwen nog altijd populair en inspireert hij velen. Wereldwijd zijn ruim zeven miljoen boeken verkocht en in meer dan 30 landen vertaald. Eén van zijn bekendste uitspraken is elke zondag bij Hour of Power te horen:

“Je bent niet wat je doet, je bent niet wat je hebt, je bent niet wat anderen van je zeggen.
Je bent Gods geliefde kind.”

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan