Home Hour of Power LIVE 2024

Hour of Power LIVE 2024 is van start gegaan! Zien we u tijdens het event of bij de livestream?

Hour of Power Live

Hoopvolle Toekomst

In april bestaat Hour of Power Nederland 25 jaar! Daarom komt Bobby Schuller naar Nederland om dat samen te vieren tijdens Hour of Power LIVE. Bobby zal op 3 avonden door het hele land spreken over het thema: Hoopvolle Toekomst: jouw toekomst is groter dan jouw vandaag. We verwachten dat deze Hour of Power-avonden onvergetelijk zullen zijn.

Uitverkocht

Wachtlijst en exclusieve Livestream!

Hour of Power LIVE is uitverkocht! Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor de wachtlijst of livestream. Dank voor al het enthousiasme!

Informatie & tijden

De aanvang van onze Hour of Power-avonden is om 20.00 uur (deuren open om 19.00 uur).

  • Donderdag 4 april: De Stadskerk, Groningen (Uitverkocht)
  • Vrijdag 5 april: Sint-Janskerk, Gouda (Uitverkocht)
  • Zaterdag 6 april: Midden Nederland Hallen, Barneveld (Laatste tickets beschikbaar!)

 

Vertaalset:
Bobby preekt in het Engels, maar voor een kleine meerprijs van € 5,- kunt u beschikken over een Nederlandse vertaling d.m.v. een ontvanger met headset. Het is mogelijk op de ontvanger uw eigen (bedrade) oortjes aan te sluiten.

Bobby Schuller

Bobby Schuller is voorganger van de gemeente Shepherd’s Grove in Californië en de vaste spreker van Hour of Power. Met zijn boodschap over Gods liefde wil hij mensen opbouwen, troosten en bemoedigen.

Jan van den Bosch

Als presentator en bekend gezicht van Hour of Power Nederland zal Jan van den Bosch ons meenemen in deze unieke live beleving. Zijn jarenlange vriendschap met Bobby Schuller zorgt ongetwijfeld voor bijzondere momenten op het podium.

Elvis E

Elvis E is inmiddels bij de Hour of Power-events een vertrouwd gezicht. Deze muzikale duizendpoot is zanger, dirigent en producer. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en samen met het ZA-EL Gospel Choir zal hij mensenharten weten te raken en verbinden.

Ann Michelle Lee

Ann Michelle Lee heeft het zingen en geloof van jongs af aan meegekregen van haar ouders. Zij wilden het beste in haar naar boven halen en daarom stond ze op haar zesde al alleen voor een zaal vol mensen. Ann Michelle was in 2022 te gast.

Gideon Luciana

Gideon Luciana, winnaar van 'The Talent Scouts’, wist al van jongs af aan dat hij wilde zingen en optreden, dus dat deed hij. Ook wil hij als christen midden in de wereld staan. Vorig jaar november was Gideon te gast bij Hour of Power.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan