Home Hour of Power LIVE 2022

Hour of Power LIVE 2022

Hour of Power LIVE is uitverkocht. Wil jij alsnog de avond meebeleven? Kijk dan naar onze livestream op woensdag 28 september om 20:00. Houd onze website in de gaten!

Informatie

Datum / Tijd

28-09-2022 t/m 30-09-2022

Locatie

Barneveld, Leiden en Drachten

Thema

Houd moed!

Eindelijk is het zover! Bobby Schuller komt dit najaar, samen met zijn vrouw Hannah naar Nederland. En jij kunt ze ontmoeten. Bobby zal op 3 avonden door het hele land spreken over het thema: Houd moed! Geloven in onzekere tijden. We verwachten dat deze Hour of Power-avonden onvergetelijk zullen zijn.

Programma

Hour of Power LIVE 2022 is UITVERKOCHT!

 

De aanvang van onze Hour of Power-avonden is om 20.00 uur (deur open om 19.00 uur).

  • Woensdag 28 september: Midden-Nederland Hallen, Barneveld (UITVERKOCHT!)
  • Donderdag 29 september: Hooglandse Kerk, Leiden (UITVERKOCHT!)
  • Vrijdag 30 september: Bethel Drachten, Drachten (UITVERKOCHT!)

 

Vertaalset:
Bobby preekt in het Engels, maar voor een kleine meerprijs van € 2,50 kunt u beschikken over een Nederlandse vertaling d.m.v. een ontvanger met headset. Het is mogelijk op de ontvanger uw eigen (bedrade) oortjes aan te sluiten.

Bobby Schuller

Bobby Schuller is voorganger en de vaste spreker van Hour of Power. Zijn preken zijn eigentijds en geven praktische handvatten om een positieve volgeling van Jezus te zijn.

Hannah Schuller

Hannah Schuller is regelmatig te zien tijdens de kerkdienst en is nauw betrokken bij het werk van Hour of Power. Hannah: 'Ik koester het om deel uit te maken van deze levensveranderende bediening!'

Elvis E

Elvis E is in de gospelwereld een bekende naam en een muzikale duizendpoot: hij is zanger, dirigent en producer. Deze goedlachse artiest staat bekend om zijn heerlijke gospelsongs en indrukwekkende optredens die mensen verbinden en harten compleet maken.

Sarah Grandpre

Sarah Grandpre kennen we vooral als solo-artiest bij het Hour of Power-koor. Verschillende keren trad ze op bij Hour of Power-concerten in Nederland. Ook is ze artistiek leider van het kinderkoor 'Voices of Hope', waarmee ze in de halve finale kwam van America's Got Talent.

Remko Harms

Remko Harms zingt al vanaf 12-jarige leeftijd in grote klassieke concerten en in 2016 besluit hij voor zijn solo-carrière te gaan. In datzelfde jaar komt zijn droom uit: zingen in Shepherd's Grove in Amerika. Je kent hem ook van Hour of Power LIVE in 2019.

Jan van den Bosch

Als presentator en bekend gezicht van Hour of Power Nederland zal Jan van den Bosch ons meenemen in deze unieke live beleving. Zijn jarenlange vriendschap met Bobby en Hannah Schuller zorgt ongetwijfeld voor bijzondere momenten op het podium.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan