Home Henri Nouwen Conferentie 2023

Henri Nouwen Conferentie 2023

3-daagse conferentie rondom het gedachtegoed van Henri Nouwen

Informatie

Datum / Tijd

22-09-2023 t/m 24-09-2023

Locatie

Bezinningscentrum Emmaus

Henri Nouwen Conferentie 2023

Op veler verzoek organiseren Hour of Power en Beter Uit alweer de achtste conferentie rond het gedachtegoed van Henri Nouwen. Je bent van harte uitgenodigd om dit mee te maken.

 

Deze achtste editie zal opnieuw plaatsvinden in het sfeervolle en comfortabele ‘Bezinningscentrum Emmaus’ in Helvoirt. Je kunt je nu alvast inschrijven voor de conferentie, zodat je verzekerd bent van een plek.

Sprekers

Programma

Jan van den Bosch presenteert de conferentie.

 

De sprekers van deze editie worden binnenkort bekendgemaakt.

 

Naast de inspirerende lezingen is er ruimte voor stille tijd, persoonlijke bezinning en goede gesprekken met de conferentiegangers.

Jan van den Bosch

Jan van den Bosch is tv-presentator, journalist en ondernemer. Jarenlang was hij het gezicht van de EO Jongerendag en de Ronduit Club. Naast het ondernemerschap, is hij o.a. presentator van Hour of Power. Jan maakte een aantal documentaires over het leven van Henri Nouwen en is initiatiefnemer van én de drijvende kracht achter de Henri Nouwen Conferenties.

Chris Tims

Chris Tims is Directeur van Hour of Power Nederland en heeft een passie om via media jong en oud te bereiken met Gods liefde. In lijn met het thema vertelt hij over wat we hiervan kunnen leren.

Henri Nouwen

26 jaar na zijn overlijden, is spiritueel schrijver Henri Nouwen nog altijd populair en een inspiratie voor velen. Wereldwijd zijn ruim zeven miljoen boeken verkocht, in meer dan dertig vertalingen. Eén van zijn bekendste uitspraken is iedere zondag te horen bij Hour of Power:

 

“Je bent niet wat je doet, je bent niet wat je hebt, je bent niet wat anderen van je zeggen. Je bent Gods geliefde kind.”

Reserveren

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan