Home Kijk & lees Anton Lagendijk: ‘God vroeg me mijn ouders te vergeven’

Anton Lagendijk: ‘God vroeg me mijn ouders te vergeven’

Het boek van Anton Lagendijk is een heftig verhaal over een jongetje dat misbruikt wordt door zijn vader. Geen fictie, helaas. Het is het levensverhaal van Anton zelf.

‘Als ik het nu weer hoor, zou ik zo kunnen huilen. Hoe is het mogelijk. Het heeft lang in mijn hoofd gezeten voordat Jezus ingreep’, zegt Anton. En niet alleen zijn vader, maar ook zijn moeder maakte hem het leven moeilijk en reageerde al haar frustraties op hem af.

Verandering is mogelijk

Anton Lagendijk - slachtoffer van seksueel misbruik

Anton: ‘Toen ik haar vertelde wat mijn vader gedaan had, reageerde ze koud.’ In 2003 kwam Anton op een dieptepunt terecht en schreeuwde het uit naar God. Anton: ‘Toen ik tot geloof kwam werd alles anders. God vroeg me mijn ouders te vergeven. Het werd een grote worsteling. Toen het me uiteindelijk lukte, heeft dat me genezing gebracht. Verandering ís mogelijk.’

Nu heeft Anton, samen met zijn vrouw Elly, een mobiele hulpverleningspost waarmee ze door het hele land trekken om mensen die hetzelfde hebben meegemaakt hulp te bieden.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan