40 dagen in de voetsporen van Jezus…

Follow the Rabbi

PAPIEREN VERSIE NIET MEER VERKRIJGBAAR.

Door de grote belangstelling is het papieren boekje helaas NIET meer verkrijgbaar. WEL is dit als dagelijkse overdenking per EMAIL aan te vragen.

 

We staan aan het begin van de 40 dagen voorafgaand aan Pasen. Deze tijd wordt ook wel ‘vastentijd’ of ‘lijdenstijd’ genoemd. De 40-dagentijd start op ‘Aswoensdag’, van origine een katholieke feestdag. Vandaag de dag is Aswoensdag ook het startpunt voor een veel bredere groep gelovigen. De laatste week vormt het hoogtepunt van de 40-dagentijd en eindigt op de dag waar we naar toe hebben geleefd: Pasen, de opstanding van Jezus.

 

De tijd voor Pasen is voor veel mensen een periode van reflectie, verdieping en versobering. Hierbij  gaat het tegenwoordig niet zozeer om het niet eten van bepaalde dingen, maar om een versobering op welke manier dan ook. Mensen onthouden zich bijvoorbeeld van vlees, suiker, alcohol of andere luxe dingen, maar het is ook populair je te onthouden van social media. Door te ‘vasten’, verandert je focus.

 

Samen met jou treden we de komende 40 dagen in de voetsporen van rabbi Jezus, verdiepen we ons in wie Hij was en welke boodschap Hij verkondigde. Bobby Schuller nodigt je uit om samen op reis te gaan…

Vraag hier digitale versie aan

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan